Starity

Khloe Kardashian is követi a családi tradíciót: szerencsét próbál a divatiparban

2016. szeptember 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Úgy tűnik, Kardashianéknál mindenki szereti hangsúlyozni, mennyire jó ízlése van, ebből pedig Khloe sem szeretne kimaradni.

hirdetés

 

Khloé (@khloekardashian) által közzétett fénykép,

hirdetés

Amerika legismertebb és legnagyobb sztárcsaládja folyamatosan az image-építésen dolgozik, a lányok pedig elsősorban a szépség- és a divatiparban tevékenykednek. Miután húga, Kylie Jenner igen sikeres kozmetikai termékcsaládot indított útjára idén, Khloe Kardashian is összeszedte a bátorságát, és ő is belevágott valamibe: egy saját ruhakollekcióba.

A 32 éves valóságshow-sztár idén csúnyán megbukott műsorvezetőként, így tévés karrierjének hamarabb befellegzett, mielőtt beindult volna. Ennek ellenére Khloe nem tétlenkedik, és az elmúlt hónapokat azzal töltötte, hogy elkészüljön a Good American név alatt futó egyedi darabokkal, melyeknek megtervezésében is részt vállalt.

A kollekció alappillérei a farmerok lesznek, melyek között skinny, boyfriend és magas derekú fazonokat találunk majd, és ezek minden méretben (a minitől a maxiig) a polcokra kerülnek majd. Mellettük helyet kapnak még egyedi készítésű ruhák, pólók és trikók is, melyeket ezen a weboldalon rendelhetünk majd meg.

Khloe egyébként az Instagramon jelentette be kollekcióját, mely október 18-án érkezik meg a közönséghez, de Snapchat-fiókja arról árulkodik, hogy a kapcsolódó sajtótájékoztatók már meg is kezdődtek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek