Starity

Nikki Reed nem fog szerepelni a Vámpírnaplókban

2016. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt napokban futótűzként kezdett terjedni, hogy Ian Somerhalder felesége, Nikki Reed, szerepet kapott a The Vampire Diaries 8. évadának 9. részében.

hirdetés

Ehhez az infóhoz egy képet is csatoltak, amit úgy állítottak be, mintha az IMDb-oldalról származna. A pletyka azonban nagyon sok TVD rajongónál kiverte a biztosítékot, és ismét szidni és átkozni kezdték a színésznőt, illetve többen megemlítették, hogyha Nikki feltűnik a sorozatban, akkor nem nézik tovább. 

Képfelirat

Tegnap este viszont Nikki mindent cáfolt. Instagramon az ominózus kép alá írt egy kommentet, amiben leírta, hogy az egész csak pletyka.

Hello! Csak tudani szeretném, hogy ez nem más, mint egy ostoba pletyka. Általában figyelmen kívül hagyom az ilyen dolgokat, de szerettem volna, ha tudjátok. Az interneten hamar elkezdenek keringeni a pletykák a véletlenszerű »forrásokból«, de ezeknek semmi valóságalapja nincsen. Bízzatok bennem és higgyétek el, hogy rengetek ilyen van, hetente változik a történet, és mi pedig csak nevetünk rajta.Utálom azt, hogy a TVD rajongókat félrevezette valaki, különösen azért, mert az IMDb általában egy elég megbízható forrás, úgyhogy teljesen megértem, hogy igaznak hittétek!

Valamint, amíg erről beszélek, emlékezz arra, hogy az összes buta dolog amit olvasol, egy példa arra, hogy az online bulvárlapok kihasználnak téged, és a szenvedélyedet. Viszályokat és más gusztustalan drámát találnak ki, hogy kattintsatok, mert ez tartja őket az üzleti életben nap, mint nap. Ne higgyük el azt, amiket ezek a giccses celeblapok nyújtanak. A legjobb napot nektek lányok, és fiúk! Koncentráljunk arra, hogy mit tudunk tenni, hogy több pozitív és kevesebb negatív dolgot hozzunk létre egy olyan világban, aminek kétségtelenül szüksége van rá! Szeretettel, Nikki ♥♥

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek