Starity

Minden, ami tudnod kell az Utódok folytatásáról!

2016. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A várakozásnak már vége! A Disney egy héttel ezelőtt megosztott egy képet a világhálón, amin az Utódok 2. részének sztárjai láthatóak.

hirdetés
Minden, ami tudnod kell az Utódok folytatásáról!
Fotó: Disney Channel

A sok várakozás után a Disney egy hete posztolt egy képet, amin kedvenc gonoszaink gyerekei láthatóak. Tavaly a Disney bejelentette, hogy folytatást kap rekordnézettséget döntő filmje, az Utódok. Nagy találgatások és kérdések voltak. Vajon hogy fognak kinézni a szereplők? Lesznek-e új szereplők a folytatásban?

A mai napon megérkezett a válasz. A rendező most is a sikeres High School Musical megalkotója, Kenny Ortega lesz. A már megszokott négy gonosz gyerek is visszatér (Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart és Sofia Carson). Új gonoszként feltűnik China Anne McClain, mint Ursula lánya, Uma, Thomas Doherty, mint Hook Kapitány fia, Harry Hook, Dylan Playfair, mint Gaston fia Gil, és Anna Cathcart, mint Drizella lánya, Dizzy Tremaine. Auradonba visszatér Mitchell Hope, mint Ben Herceg, Brenna D'amico, mint Jane, Dianne Doan, mint Lonnie, Zachary Gibson, mint Doug, és Jedidiah Goodacre, mint Chad. 

Fotó: Disney Channel

A képen látható a négy gonosz mellett ott van Ben Herceg is. Vajon ő is a rossz oldalt választja? A képen látható, hogy a főszereplők új stílust kaptak. Mal és Carlos új frizurát villant, amíg Evie és Jay maradt a már megszokott stílusánál.

A folytatásban most is hallhatóak lesznek új dalok, és új koreográfiákat is láthatunk majd.

A történet visszatér az elveszettek szigetére, amint Mal besokall a jó és királyi életből, ezért úgy dönt, romlott gyökereit választja és hazatér. Ám hazatérése során Mal találkozik ősellenségével, Umával, aki a szigeten próbálja betölteni önjelölt királynői szerepét. Uma bosszút akar állni Benen, aki száműzte őket egy elhagyatott szigetre, ahonnan nincs menekülés. Ezért úgy dönt, Auradonba megy gonosz bandájával, Gill-lel és Harry-vel, hogy megsemmisítsék a varázsmezőt, ami fogva tartja őket, majd felszabadítsák az összes gonosztevőt.

Kenny Ortega beszámolót tartott az E! News-nak majd így folytatta:

Amikor Ben észreveszi, hogy Mal elhagyja Auradont, úgy dönt, hogy utána megy. Carlos, Jay és Evie csatlakozik Benhez, hogy segítsenek neki és megtanítsák őt a gonosz életre, azért hogy ne keltsen feltünést és ne ismerjék fel őt. 

A filmet jelenleg Vancouverben forgatják, és 2017-ben látható lesz a Disney csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek