Starity

Hangulatos videoklipet jelentetett meg Janella Salvador

2016. szeptember 26. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fülöp-szigetek közkedvelt énekesnője, Janella Salvador pénteken tette közzé Haranananana címet viselő szerzeményét.

hirdetés

Bizonyára Janella Salvador nevére nem sokan kapják fel a nevüket hazánkban, a Fülöp-szigeteken, sőt, Ázsiában viszont az egyik legnagyobb sztárnak számít. Nemcsak tehetsége, hanem közvetlensége miatt is nagy kedvenc. Az énekesnőként és színésznőként is tevékenykedő sztár most új videoklipet jelentetett meg, amely a Haranananana címet viseli.

A fülbemászó dalt egyébként már júniusban játszani kezdték a rádiók a Fülöp-szigeteken, így csak idő kérdése volt, hogy zenei videó formájában is hódítson. Ez meg is történt, ugyanis nemrég megjelent az ABS-CBN Starmusic hivatalos YouTube-csatornáján. A történet egy randevút mutat be az énekesnő által alakított lány és a Marlo Mortel által játszott fiú között. 

Érdekesség, hogy a két sztár korábban az Oh My G! című sorozatban, valamint a Haunted Mansion és a Mano Po 7 című filmekben is együtt játszott, sőt, a Mananatili című szerzeményben a hangjukat is megcsillogtatták már együtt, úgyhogy sokan örültek, hogy a két sztár ismét közösen dolgozhatott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek