Starity

Lady Gaga leleplezte a titkát! Íme a Joanne dallistája

2016. szeptember 24. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kell többet találgatni: Lady Gaga felfedte új albumának, a Joanne-nak a dallistáján, mind a normál, mind a deluxe verzión!

hirdetés

Lady Gaga / Facebook

Mother Monster körül felpörögtek az események: megjelent a visszatérő videoklipje a Perfect Illusionhöz, szerepel az American Horror Story 6. évadában és még az új nagylemeze is érkezik október 21-én.

Sokan találgattak, mi lesz a Joanne dallistája – amelyről előzetesen kiszivárgott néhány cím a listening-party alkalmával. Most maga a Lady oszlatta el a kételyeket, és osztotta meg Instagram-oldalán, hogy fog kinézni az új nagylemeze.

Íme tehát a Joanne tracklistje:

Standard:

1. Diamond Heart

2. A-yo

3. Joanne

4. John Wayne

5. Dancin’ In Circles

6. Perfect Illusion

7. Million Reasons

8. Sinner’s Prayer (feat. Father John Misty)

9. Come to Mama

10. Hey Girl (feat. Florence Welch)

11. Angel Down

Deluxe Edition

12. Grigio Girls

13. Just Another Day

14. Angel Down (Work Tape)

A név választást is megmagyarázta:

 Azért döntöttem úgy, hogy az albumom címe Joanne lesz, mert ezzel szerettem volna emléket állítani apám húgának, aki meghalt, amikor 19 éves volt. A halála mély sebet hagyott a családban, ami sosem gyógyult be igazán. Amikor hazatértem a gyermekkori otthonomba, és együtt lógtam az ottani barátaimmal, családommal, és kitértem a mainstream rivaldafény elől néhány percre, rájöttem, hogy a családi történések, kihívások, és gondolatok tesznek azzá, akik vagyunk

– árulta el Gaga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek