Starity

Az Amerikai Egyesült Államokban folytatja úszókarrierjét Szilágyi Liliána

2016. szeptember 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szilágyi Liliána, a roppant szimpatikus magyar úszólány az Amerikai Egyesült Államokba teszi át a székhelyét, hogy még sikeresebb legyen és a jövőjére is gondolva, a diplomát is szeretné megszerezni!

hirdetés
Az Amerikai Egyesült Államokban folytatja úszókarrierjét Szilágyi Liliána
Fotó: Szilágyi Liliána | Facebook

A brazil olimpián remekül szereplő és emlékezetes interjúkat adó Szilágyi Liliána az Egyesült Államokban folytatja úszókarrierjét! Liliána majd januártól tanul tovább Amerikában, a Gainesville városában levő University of Floridában, diáknevén a Gators egyetem tanulója és sportolója lesz.

A swimswam.com szakmai honlap szerint Lilu mind 100 méteres, mind 200 méteres pillangón a világ legjobbjai közé tartozik. Már több magyar sportoló is tanult az Atlanti-óceánon túl és a legtöbb embernek nagyon jót tett a környezetváltozás.

Liliána is valami hasonlóban reménykedik, mert az amerikai ösztöndíj mindig nagy lehetőség hazánk úszói számára! Reméljük ő is egy diploma  büszke tulajdonosaként tér majd vissza Magyarországra!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek