Starity

Kiderült, miért veszítette el babáját Som-Balogh Edina

2016. szeptember 26. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Nagy volt az öröm tavaly a Barátok köztből ismert színésznő családjában, amikor kiderült, hogy Edina második gyermekével várandós. Sajnos azonban a boldogság nem tartott sokáig: a színésznő elvetélt.

hirdetés

Szinte már a fogantatástól éreztem, valami nincs rendben a terhességgel. Sajnos így is lett: nem értük el a 12. hetet sem, és a baba úgy döntött, nem akar világra jönni

– idézi a színésznő szavait a Bors, aki saját bevallása szerint hisz abban, hogy a babák maguk döntenek arról, hogy világra akarnak-e jönni.

Talán nem volt még itt az idő, Noel akkoriban még nagyon anyás volt, sőt még jobban csüngött rajtam attól a pillanattól fogva, hogy várandós lettem. Még szoptattam is akkor, de egyébként mindent úgy csináltam, mint amikor Noelt vártam.

Már úton van a kistesó I Fotó:  © Story / Toroczkay Csaba

Az Edinával készült interjúból kiderült az is, hogy mi volt a vetélés valódi oka, ugyanis a színésznő orvoshoz fordult, és a vizsgálatok során kiderült, hogy a pajzsmirigye működésével vannak gondok, így azonnal szakszerű kezelést kapott. Ennek köszönhető az újabb gyermek megfoganása.

Nem tettünk le a babavállalásról ennek ellenére sem, és könnyebb volt úgy hinnem abban, hogy egyszer még lesz egy egészséges kisbabánk, hogy ott volt mellettem a mosolygós kisfiam. Hiszem, hogy nem kell feladni egy ilyen tragédia ellenére sem, és nem kell rettegni az újabb babavárástól, de az tény, hogy óvatos vagyok. 

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek