Starity

Kiderült, miért veszítette el babáját Som-Balogh Edina

2016. szeptember 26. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy volt az öröm tavaly a Barátok köztből ismert színésznő családjában, amikor kiderült, hogy Edina második gyermekével várandós. Sajnos azonban a boldogság nem tartott sokáig: a színésznő elvetélt.

hirdetés

Szinte már a fogantatástól éreztem, valami nincs rendben a terhességgel. Sajnos így is lett: nem értük el a 12. hetet sem, és a baba úgy döntött, nem akar világra jönni

– idézi a színésznő szavait a Bors, aki saját bevallása szerint hisz abban, hogy a babák maguk döntenek arról, hogy világra akarnak-e jönni.

Talán nem volt még itt az idő, Noel akkoriban még nagyon anyás volt, sőt még jobban csüngött rajtam attól a pillanattól fogva, hogy várandós lettem. Még szoptattam is akkor, de egyébként mindent úgy csináltam, mint amikor Noelt vártam.

Már úton van a kistesó I Fotó:  © Story / Toroczkay Csaba

Az Edinával készült interjúból kiderült az is, hogy mi volt a vetélés valódi oka, ugyanis a színésznő orvoshoz fordult, és a vizsgálatok során kiderült, hogy a pajzsmirigye működésével vannak gondok, így azonnal szakszerű kezelést kapott. Ennek köszönhető az újabb gyermek megfoganása.

Nem tettünk le a babavállalásról ennek ellenére sem, és könnyebb volt úgy hinnem abban, hogy egyszer még lesz egy egészséges kisbabánk, hogy ott volt mellettem a mosolygós kisfiam. Hiszem, hogy nem kell feladni egy ilyen tragédia ellenére sem, és nem kell rettegni az újabb babavárástól, de az tény, hogy óvatos vagyok. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek