Starity

Angelina Jolie minden kapcsolatot megszakított Brad Pitt-tel

2016. szeptember 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy Brad egyre elkeseredettebb, Angelina egyre erősebb – napról napra jobban eltávolodik egymástól az egykori álompár.

hirdetés

Angelina Jolie a múlt héten adta be a válókeresetet, azóta pedig megkezdődött a harc közte és férje, Brad Pitt között. A színésznő ugyanis előterjesztette, hogy mind a hat gyerekükre igényt tart, és a kizárólagos felügyeleti jogot kérte a bíróságtól arra hivatkozva, hogy férjének alkohol- és drogproblémái vannak, valamint durván bánik a srácaikkal.

A színész természetesen felvette a kesztyűt, ügyvédett fogadott, és nyilvánosságra hozta, hogy ő is harcolni kíván a gyerekekért – ezt azonban tovább nehezíti, hogy felesége egy bérelt ingatlanban bujtatja előle a gyerekeket. A Mirror úgy tudja, hogy a színész hiába próbálja elérni gyermekei anyját, az nemcsak nem válaszol a megkereséseire, hanem a telefonszámait is letiltotta.

Angelina blokkolta az összes bejövő üzenetet és Brad telefonszámait is

– nyilatkozta egy forrás.

Brad magán kívül van, és folyton sír. Teljesen felkészületlenül érte a dolog, fogalma sem volt róla. Teljesen kétségbe van esve és összetört. Borzasztóan szomorú. Jelenleg arra fókuszál, hogy segítőkész maradjon, és megbizonyosodjon arról, hogy a gyerekei a körülményekhez képest jól vannak

– magyarázta egy bennfentes az Us Weeklynek.

A párnak állítólag évek óta problémái voltak, Angelina pedig többször is figyelmeztette Bradet, hogy amennyiben nem változtat a viselkedésén, elválik tőle. A különválással kapcsolatban egyébként az a pletyka is felmerült, hogy a színész kolléganőjével, Marion Cotillarddal csalta a feleségét, ám ő nyilvánosan tagadta a pletykákat, valamint nyilvánosságra hozta, hogy a férjével második közös gyermeküket várják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek