Starity

Elhunyt a Csillagainkban a hibát ihlető szerelmespár

2016. szeptember 26. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán nincs is ember, aki manapság ne ismerné Hazel és Gus szívszorító történetét, amivel 2012-ben ismerkedhettünk meg. Sajnos a pár a valóságban sem élte túl a gyötrelmes betegséget.

hirdetés

John Green bestsellere nyomán 2014-ben vitték filmre a Csillagainkban a hibát Shailene Woodley és Ansel Elgort főszereplésével. A könyv (és az abból készült adaptáció) valós eseményeken nyugodott, iheltője pedig a cisztás fibrózissal küzdő Dalton és Katie Prager voltak, akik sokáig harcoltak a betegséggel, ám sajnos alulmaradtak a küzdelemben.

A szerelmesek öt nap eltéréssel hunytak el a múlt hét folyamán, és ami még rosszabb, hogy lehetőségük sem volt elbúcsúzni egymástól a köztük lévő távolság miatt – így a FaceTime-on keresztül mondtak istenhozzádot a másiknak. Dalton 25, Katie 26 éves volt. Nyugodjanak békében!

Öt nap eltéréssel hunytak el. Katie 26, a férje 25 éves volt I Fotó: Facebook / Dalton and Katie Prager's Transplant Page

via Sugarscape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek