Starity

Simon Cowell is meglátta a tehetséget Cruz Beckhamben

2016. szeptember 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Justin Bieber menedzsere után az X-Factor atyja is meglátta a potenciált a legkisebb Beckham-fiúban.

hirdetés

Fotó: Sugarscape Illustration

Hónap elején számoltunk be arról, hogy Justin Bieber menedzsere, Scooter Braun szemet vetett Victoria és David Becham legkisebb fiára, aki anyja nyomdokaiba lépve a zeneiparban kamatoztatná tehetségét. Ugyan a fiú még csak tizenegy éves, ám már most határozott elképzelései vannak a jövőre nézve, és úgy tűnik, hogy a legnagyobb tehetségeket egyengető mentorok vennék kezükbe karrierjének irányítását, így minden bizonnyal fényes pálya állhat előtte, amennyiben valóban erre teszi majd fel az életét.

A Beckham-gyerekekkel akkor találkoztam, amikor még kisebbek voltak, és azt kell mondanom, hogy mind hihetetlenek. Tudom, hogy sokan kritizálják őket, amiért a nyilvánosság előtt élik a magánéletüket, de ez már csak így van a híres szülők gyerekei esetében

– nyilatkozta Simon Cowell nemrégiben, a kérdésre pedig, hogy mik a tervei a legkisebb fiúval, így nyilatkozott:

Megszerezni és leszerződtetni őt.

Cruz egyébként a közelmúltban kezdett gitározni, emellett pedig szívesen énekel – pártfogoltjai is utóbbi tehetségében látták meg a potenciált, és szülei is hisznek abban, hogy a következő nagy popszenzációvá nőheti ki magát, amennyiben kitartóan ragaszkodik ehhez az elképzeléshez, és hajlandó lesz keményen dolgozni érte.

via Mirror

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek