Starity

Nem lesz többet napi összefoglaló a Star Academyről

2016. szeptember 27. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow elemekkel tarkított tehetségkutató műsor, a Star Acedemy a jövő héttől kezdve csak szombatonként lesz látható a TV2-n!

hirdetés
Nem lesz többet napi összefoglaló a Star Academyről
Fotó: TV2

A Star Academy nézői szomorkodhatnak, hiszen a mindennapos adás lekerül a képernyőről, és kizárólag a szombati élő adás marad a TV2 műsorán. Ezen a héten azonban mégnapi rendszerességgel követhetjük nyomon kedvenceink mindennapjait, a változás jövő hétfőtől áll be.

A fenti döntés annak köszönhető egyébként, hogy hétköznaponként gyenge nézettséget produkált a műsor, szombaton azonban meg voltak elégedve a show készítői a nézők figyelmével. 

Október 3-tól a napi összefoglalók megszűnnek, azonban a Star Academy énekesei ugyanazt a felkészítést kapják az Akadémián, mint eddig, azaz a zsűritagok és a tanárok folyamatosan foglalkoznak velük. A hét fontosabb eseményeinek összefoglalóját a szombati adásba szerkesztve láthatják majd a nézők

– nyilatkozta a TV2 sajtóosztálya az Origónak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek