Starity

Drake történelmet írt legújabb albumával

2016. szeptember 27. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drake igazán nem panaszkodhat, hiszen 2016 minden tekintetben az ő éve.

hirdetés

Igazán sikeres évet zár majd idén Drake, hiszen amellett, hogy új korongja, a Views világszerte siker lett, a magánéletben is révbe ért Rihanna oldalán. Nemrég különleges kitüntetést vehetett át az Apple Musictól, ugyanis úttörőnek bizonyult a streaming szolgáltatónál, melynek történelmében ő az első olyan előadó, akinek lemezére több mint egymilliárd alkalommal voltak kíváncsiak a felhasználók.

Tim Cook, az Apple Music vezérigazgatója tegnap adta át az őt megillető díjat Drake-nek, aki ezzel egy életre beírta magát a szolgáltató társaság „történelemkönyvébe”.

Köszi mindenkinek

– írta Drake a neves eseményről készült felvétel mellé az Instagramon.

Az említett lemezen egyébként húsz nótát helyezett el az énekes, köztük a Hotline Blinget, a One Dance-et, a Controllát és a RiRivel közös Too Goodot. A Views sikerét mutatja az is, hogy több helyen arany- vagy platina minősítést szerzett az eladott példányszámok után, ami azt igazolja, hogy nemcsak digitális, hanem fizikai formában is kíváncsiak a rajongók Drake újdonságára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek