Starity

Sam Neill nem menekül többé a dinoszauruszok elől

2016. szeptember 27. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ír származású színész legutóbbi interjújában elárulta: hiába reménykednek a Jurassic Park-rajongók, nem fog visszatérni a folytatásban.

hirdetés
Sam Neill nem menekül többé a dinoszauruszok elől
Fotó: Universal Pictures

Tavaly mutatták be a Jurassic Park-trilógia rebootját, a Jurassic Worldöt, melyben egy egészen új történetnek, egy új „élményparknak” és vele együtt új karaktereknek és kalandoknak lehettünk szemtanúi. Amit az eredeti filmsorozat rajongói legjobban hiányoltak, talán az volt, hogy egyetlen régi karakter sem tűnt fel a folytatásban, még egy cameo erejéig sem.

Nemrég a Dr. Alan Grantet alakító Sam Neill-lel készített interjút a ShortList, melyben szó esett egykori karakteréről, és arról, hogy hajlandó volna-e ismét a fejére csapni a kalapját, hogy ismét a dioszauruszok nyomába eredjen.

Azt hiszem, hogy a probléma abban gyökerezik, hogy többé már senki nem tudja, hol van Alan Grant. Úgy gondolom, visszavonult a paleontológiától. Belefáradt a dinoszauruszok előli menekülésbe. Már nem olyan gyors lábú, mint egykor volt, és mostanra az Ohio állambeli Daytonban tengeti nyugdíjas éveit és sikeres üzleti vállalkozást vezet. Vagy ezt tudom elképzelni róla vagy azt, hogy meghalt

– nyilatkozta a karaktert életre keltő színész, akinek tervei között nem szerepel, hogy visszatérjen a háromrészesre tervezett Jurassic World-trilógia utolsó két epizódjában.

via MoviePilot

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek