Starity

Meztelenül tartóztatták le Katy Perryt – videó!

2016. szeptember 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry ismét bebizonyította, hogy milyen jó humora is van, melyet most egy Funny or Die-jal közösen készített videóban tapasztalhatunk meg.

hirdetés

Katy hétfőn jelentette be Instagram-oldalán keresztül, hogy meglepetéssel készül rajongóinak. Az énekesnő főszereplésével ugyanis videó készült, melyet a Funny or Die készített. A Funny or Die humoros felvételeiben eddig olyan sztárokat láthattunk, mint Shawn Mendes, valamint a jelenleg betegsége miatt szünetet tartó Selena Gomez.

Holnap a testemet kattvadászként fogom használni, hogy segítsek megváltoztatni a világot

– fűzte hozzá Instagram posztjához az énekesnő.

A videóban annak lehetünk szemtanúi, ahogy Katy pizsamában, kócos hajjal indul el szavazni. A Rise énekesnője azonban a szavazó helyszínen egyik pillanatban fogja magát és eldobja textiljeit, ezzel anyaszült meztelenül mutatva az emberek előtt bájait. Erre felfigyelve a rend őrei odamentek hozzá, majd szabálysértés miatt letartóztatták őt.

Az énekesnő egyébként az alábbi vicces videóval arra szeretné felhívni az emberek figyelmét – különösképpen a fiatalabbakét –, hogy menjenek el november 8-án szavazni, ugyanis Amerikában ezen a napon tartják majd meg az elnökválasztást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek