Starity

Miley Cyrus Ellen DeGeneres nyomdokaiba lépett

2016. szeptember 29. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ex-Disney-sztárt számtalan szerepben láthattuk az évek során, ezúttal azonban egy teljesen új környezetben bizonyíthatott, ugyanis nem vendégként, hanem műsorvezetőként tűnt fel egy kibeszélő show-ban.

hirdetés
Miley Cyrus Ellen DeGeneres nyomdokaiba lépett
Fotó: Warner Bros.

Kétségtelen tény, hogy Ellen DeGeneres az egyik legnépszerűbb műsorvezető a tengerentúlon, amit többek között fékezhetetlen természetének, jó humorának és csípős nyelvének köszönhet. A 58 éves műsorvezető a minap azonban csúnyán lebetegedett, így Miley Cyrust kérte fel arra, hogy helyettesítse őt az Ellen Show legújabb adásában, amit a színész-énekesnő boldogan el is vállalt.

A rossz hír, hogy beteg vagyok, és ebből kifolyólag nem tudok ma forgatni. A jó hír, hogy @MileyCyrus otthagyott csapot-papot, hogy helyettesítsen engem. Köszi, Miley!

– írta nemrég a Twitteren a műsor házigazdája.

Sziasztok! Ellen DeGeneres vagyok. Oké, nyilván nem vagyok Ellen. Miley Cyrus vagyok. Hogy vagytok?

– kezdte a bevonulás után az énekesnő, majd így folytatta:

Tudom, hogy mind azért jöttetek, hogy lássátok Ellent, szóval mindent megteszek, hogy boldogok legyetek. Úgy öltöztem fel, mint ő, az illatom is olyan, mint neki, és mielőtt kijöttem volna ide, egy lányt is megcsókoltam, szóval...

A hatalmas ováció közepette Miley azt is hozzátette, hogy izgul egy kicsit, hiszen korábban soha nem vezetett úgy műsort, hogy fel lett volna öltözve, így kissé furcsán érzi magát. A felvétel alatt egyébként számtalan vicces macskás videót láthattak a nézők, valamint az énekesnő meginterjúvolta Sarah Jessica Parkert új filmjével kapcsolatban, és felcsendült Idina Menzel dala, a Queen of Swords is.

Íme, egy kis ízelítő a különkiadásból!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek