Starity

Colton Haynes Scream Queens-beli „jelmeze” még durvább, mint a teen wolfos kanima megjelenése volt

2016. szeptember 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű színész megjelenését a felismerhetetlenségig elváltoztatják a sminkesek új szerepe kedvéért.

hirdetés

Júliusban derült fény arra, hogy Colton Haynes is szerepet kapott a Scream Queens második évadában, ám akkor még nem árult el semmit azzal kapcsolatban, hogy milyen karaktert kell alakítania. Sokan abban reménykedtek, hogy Colton is az egyik orvost alkítja majd mint Taylor Lautner és John Stamos, ám nemrég kiderült, hogy erről szó sincs, ugyanis egy pácienset kelt életre.

Colton a közelmúltban tette közzé az alábbi felvételt az Instagramon, hogy megmutassa, mire is számíthatunk részéről a népszerű horror-vígjátéksorozat szeptember 20-án debütált második évadában.

Itt egy kis betekintő rólam a Scream Queensből. Öt órába kerül a teljes testemet befedő sminkprotézis felkerülése... már alig várom, hogy találkozzatok Tylerrel

– írta a közösségi oldalon.

A rajongókat legalább annyira meglepte a színész sorozatbeli megjelenése, mint amikor 2013-ban először láttuk kanimaként a Teen Wolf című sorozatban. Coltonnak akkor is több órát kellett a sminkszobában töltenie, hiszen karakterének megjelenése különleges munkát igényelt, és természetesen akkor is hitelesen alakította a „szörnyeteget”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek