Starity

A varázslók kalandjai véget érnek

2010. október 06. 20:08   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még volt remény. Maga Selena Gomez (aki a főszereplőt alakítja) is úgy tudta, hogy a sorozat nem szűnik meg, azonban szembesülnie kellett ennek szomorú ellenkezőjével.

hirdetés
A varázslók kalandjai véget érnek

Selena Gomez nagyon szomorú. Nem véletlenül: már négy éve alakítja Alex Russót a Disney Wizards of Waverly Place (Varázslók a Waverly Place-ből) című sorozatában, és ennek most vége. A fiatal csillag elárulta, hogy nagyon megviselik a történtek.

„Egyértelműen én leszek az, aki a legnehezebben fogja viselni. Úgy érzem, ezzel meg fog inogni a talaj a lábam alatt, nem tudom, mit tegyek... ez rettenetes lesz. – ismerte be. – Tudom, hogy záporozni fognak a könnyeim, jobban, mint bárkinek a stábból. Nagyon fáj ez az egész, Alex szinte hozzám nőtt!”

Selena, akinek második albuma, az A Year without Rain most jelent meg, annyira aggódik amiatt, hogy nem tud majd megálljt parancsolni könnyeinek, hogy megkérte a WOWP stábját, hogy ne kelljen élő adásban búcsúznia.

„Tényleg arra kértem őket, hogy ne élő közönség előtt búcsúzzunk el egymástól. Nem tudom, hogy aznap egyáltalán tudnék-e mutatkozni, mert ez nekem nagyon kemény lesz. – folytatta megtörten – David-nek (Henrie) és a fiúknak talán nem lesz olyan nehéz... ők fiúk, és annyira mókásak, teli vannak életkedvvel, vidámsággal. De gondolom Jennifer (Stone) és a lányok sírni fognak.”

A lány, aki nemrég töltötte be 18. életévét, képtelen csak úgy, nyugodtan búcsút mondani a varázslóéletnek.

„Igaz, egyelőre még forgatunk. Felvettünk tíz új epizódot, úgyhogy még van egy kis dolgunk, utolsó simítások és hasonlók... az évadot mindenképpen befejezzük. És mint korábban nyilatkoztam, terveink szerint a második WOWP-filmet is leforgatjuk, de aztán... véget ér.” – mondta.

Nemrégiben a Hannah Montana című Disney-sorozat is véget ért, és úgy látszik, most a varázslók is erre a sorsra jutnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek