Starity

Kendall Jenner elárulta, hogyan érdemes megbirkózni az online bántalmazással

2016. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves modell számára nem ismeretlen az online bántalmazás fogalma, hiszen jóformán az egész életét a reflektorfényben élte.

hirdetés

Kendall Jenner mindössze tizenkét éves volt, amikor képernyőre került a családjáról szóló valóságshow, a Keeping Up with the Kardashians. A lány az azóta eltelt években nemcsak felcsepredett, hanem sikeres modellkarriert épített ki magának, így nemcsak a tévénézők, hanem a divatszakma fejesei és követői is megismerték a nevét. 

Siker és csillogás ide vagy oda, sok más sztárhoz hasonlóan természetesen Kendallnak is megvannak az irigyei és rosszakarói, akik az online felületeken próbálják lehúzni. Szerencsére a modell nem vesz róluk tudomást, mi több, a Garage magazinnak adott interjújában nyújtott némi útmutatást a fiatalok számára azt illetően, hogyan érdemes megbirkózni az online zaklatással.

Nézzünk szembe a tényekkel, mindenkinek megvan a maga véleménye. A legjobb tanács, amit adhatok az, hogy realizáld magadban, hogy mindenkinek meg is lesz rólad a véleménye, de ha törődsz ezekkel, az csak brutális fejfájáshoz vezet. Az számít igazán, hogy te mit érzel. Ha tetszik magadról egy kép vagy jól érzed magad egy bizonyos outfitben, szard le, mit gondolnak rólad!

– magyarázta az interjúban Kendall, majd hozzátette, hogy ő mindig úgy bánik másokkal, ahogy szeretné, hogy vele bánjanak, ami sokat segít a kapcsolatai – legyen az romantikus vagy baráti természetű – alakulásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek