Starity

Több kilométert úszott jótékony célból a Törtetők sztárja

2016. szeptember 30. 01:01   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A harcos környezetvédők táborát erősítő színész komoly feladatra vállalkozott: felhívja a közvélemény figyelmét az óceánok szennyezettségére.

hirdetés

Adrian Greniert az Óceánok Világnapján hívta ki az angol milliárdos, Sir Richard Branson egy komoly feladatra. A kihívás teljesítéséhez 3,3 kilométer távolságot kell úszva megtenniük a messinai szorosban a nyílt vízben, abból a nemes célból, hogy felhívják az emberek figyelmét az óceánok kritikus egészségi állapotára.

Bár én egy lelkes búvár vagyok, még soha nem úsztam ekkora távolságot nyílt vízben, és nem voltam biztos abban, hogy képes leszek teljesíteni ezt a nyilvános kihívást. Azonban a Lonely Whale Alapítvány, és az óceánok érdekében belementem

– nyilatkozta Adrian.

Felkészülése során a színész megdöbbenve szembesült azokkal az egészségügyi problémákkal, melyekkel a világ óceánjai küzdenek, és ez még inkább feladatának teljesítésére ösztönözte őt.

 Adrian az óceánban talált lufival Fotó: Adrian Grenier/Facebook

Úgy döntöttem, hogy ezzel az óceánban talált születésnapi a lufival a nyakamban fogok úszni, amely a felelőtlen környezetszennyezést jelképezi, mely az óceánokat, és a tengeri élővilágot fojtogatja - a madaraktól a teknősökön át a bálnákig

– mondta a fenti, általa posztolt képről.

Adriannek szeptember 27-én végül sikerült majdnem 5,2 kilométer távolságot megtennie a tervezett 3,3 kilométer helyett a messinai szorosban, melyet élőben is figyelemmel lehetett kísérni a hivatalos Facebook-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek