Starity

Zayn: „Lehet nem vagyok már annyira népszerű, de legalább szabad vagyok”

2016. szeptember 30. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes, miután jó pár szívet elrabolt új képével, őszinte interjút adott a Highsnobiety magazinnak.

hirdetés

Mint már beszámoltunk róla, alig öt óra alatt gyűjtött össze egy millió szívet Zayn Malik új képével, amely futótűzként terjedt el a közösségi médián utána. Malik megmutatta tökéletesre nyírt haját, frissen borotvált arcát, hosszú szempilláit, ábrándos tekintetét, és erős állkapcsát: kell ennél több egy tökéletes képhez?

 

Zayn Malik (@zayn) által közzétett fénykép,

Zayn egyébként most a Highsnobiety címlapján található meg, ahol ismét beszélt a One Directionről, és egyéb, személyes érzéseiről.

Szabadnak érzem magam, mióta otthagytam a bandát. Végre nem kell semmiért engedélyt kérnem. Ha nem érzed jól magad, váltanod kell. Lehet már nem vagyok annyira népszerű, de már legalább szabad vagyok

– öntötte ki a szívét.

Utálom azt a szót, hogy híresség. Veszélyes, ha így gondolsz magadra, hiszen könnyedén helyezheted így más emberek felé magad.

Zayn emellett utálja, ha valaki csak a hírneve miatt használja.

Vannak olyanok, akik csak azért akarnak veled lógni, mert ismerik a nevedet. Ezt a szarságot már kilométerekről ki tudom szagolni.

Itt még borostával: Zayn Malik az őszi/téli címlapon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek