Starity

Megjelent az Epica új albuma

2016. szeptember 30. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland zenekar rajongói hosszas várakozás után végre kezükben tarthatják az Epica új lemezét, amely stílusában a The Quantum Enigma vonalát viszi tovább.

hirdetés

Nagy várakozás előzte meg az Epica hetedik korongját, amely a The Holographic Principle címet kapta. A Nuclear Blast gondozásában megjelent lemezről korábban két szöveges videó (Universal Death Squad és a Edge Of The Blade) formájában már kaptunk némi ízelítőt, valamint Simone Simons énekesnő elárulta, hogy az előző album, a The Quantum Enigma remek fogadtatása miatt magasan van a léc - ezért különleges hangszereket és több kórust is felsorakoztattak a kiadványon, hogy ne váljék sablonossá a végeredmény. 

További jó hír a magyar rajongótábor számára, hogy aki lemaradt a nyári, Rockmaraton-beli koncertről, január 22-én bepótolhatja az élményt, a csapat ugyanis a budapesti Barba Negrába is elhozza az új szerzeményeket.

Fotó: Facebook / Epica

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek