Starity

20. alkalommal kerül megrendezésre a Csabai Kolbászfesztivál

2016. szeptember 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 28-a és 31-e között várja az érdeklődőket a Csabai Kolbászfesztivál.

hirdetés
20. alkalommal kerül megrendezésre a Csabai Kolbászfesztivál

A rendezvénynek a békéscsabai Városi Sportcsarnok ad majd otthont, ahol a kolbászkészítő versenyek mellett számos sztárvendég szórakoztatja majd az érdeklődőket, de több tánccsoport koreográfiáját és bábelőadásokat is megtekinthetünk, valamint a kézműves foglalkozások keretein belül kibontakoztathatjuk tehetségünket és kreativitásunkat is. 

A négynapos fesztivál egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt a pároknak, baráti társaságoknak és a kisgyerekes családoknak is – mindenki megtalálja a neki való programot, csak tudjunk választani közülük. 

A nagyobb színpadokon olyan neves előadók szórakoztatják majd a közönséget, mint a Neoton Família, Dr. Alban, Majka & Curtis, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz, Szikora Róbert & az R-Go, Thomas Anders & a Modern Talking Band, a WellHello, Demjén és az Ismerős Arcok. Utóbbi csapat tagjai visszatérő, hazai vendégekként vesznek részt az eseményen.

Nagynéném kondorosi, és náluk minden évben készítünk kolbászt, aktívan kiveszem a részem a gyúrásból és a kolbász fogyasztásából is. Mi néhányan töltjük a kolbászt, és már így is jó a hangulat. Hallom, a koncertünk napján a Csabai Kolbászfesztiválon 750 csapat gyúr majd, el sem tudom képzelni, az milyen hangulatot jelenthet. Már várjuk, hogy átéljük a zenekarral együtt, és igyekszünk mi is hozzátenni valamit ahhoz, hogy jól szórakozzanak a rendezvény látgatói. Az elmúlt 16 év legnagyobb slágerei mellett újdonságokkal is előrukkolunk. Szeretnénk azoknak is élményt nyújtani, akik régóta ismernek bennünket, és azoknak is, akik most hallanak, látnak először

– nyilatkozta Nyerges Attila, a csapat frontembere.

A jegyek elővételben kaphatók (itt), a programokból bővebben pedig ezen a linken tájékozódhatsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek