Starity

Megérkezett Leiner Laura új könyvének tartalma!

2016. szeptember 30. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten hozták nyilvánosságra a népszerű írónő, Leiner Laura új könyvének tartalmát. A Valahol címet viselő kötet a Bexi-sorozat 5. része.

hirdetés

Leiner Laura olvasói tavasz óta lázban égnek, hiszen a Nélküled egy igen izgalmas kérdést hagyott nekünk megválaszolatlanul. Különböző teóriák játszódtak le a rajongók fejében, vajon hogyan is fog folytatódni a fiatal énekesek története. Kit választ majd Bexi? 

A folytatásra már nem kell sokat várnunk, ugyanis október 15-től már ott lesz a boltok polcain. Laura ígérete szerint a megjelenés előtti héten kapunk egy részletet is a könyvből, ám addig is nyilvánosságra hozta a Valahol tartalmát, a teljes borítóval együtt. 

Márk vagy Tomi? Bexi sokáig azt gondolta, hogy ez a kérdés nem létezik: Márkkal való kapcsolata már a múlté. A legutolsó szakításuk óta eltelt időben Bexi élete végre nyugvópontra jutott, és ebben fontos szerepe volt Tominak is az Üres Utcák együttesből. A nyári turné azonban felforgatott mindent a zenészek életében. Fesztiválok, koncertek, fülledt turnébusz, őrült bulik Aszádékkal, zsarolás… Valahol a Balaton-parton. 

Forrás: leinerlaura.hu

 Mit gondoltok, mi lesz a történet vége? 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek