Starity

13 év után visszatért a Busted! – klippremier

2016. szeptember 30. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A háromtagú brit fiúbanda 2005-ben törte össze a rajongók szívét, amikor bejelentette feloszlását, ám a srácok mégis visszatértek.

hirdetés

Ha a Bustednak sikerült, akkor a One Directionnek is fog! Ezzel nyugtatjuk magunkat, hiszen bár annak idején a Busted is külön utakon folytatta, tavaly úgy döntöttek, ismét összeállnak és elkészítik legújabb lemezüket. A trió legutóbbi korongja, az A Present for Everyone tizenhárom évvel ezelőtt, 2003-ban került a boltok polcaira, de szerencsére már nem kell sokat várnunk a folytatására sem.

Matt, James és Charlie a Night Driver címet választotta legújabb korongjának, melyen 12 dalt helyeztek el. Kiadványukat az East West Records hozza majd forgalomba, és hivatalosan november 11-én jelenik majd meg. Az új dalok közül eddig a májusban bemutatott Coming Home-mal ismerkedhettünk meg, most pedig közzétételre került az On What You're On is.

A csapat elmondása szerint új szerzeményeik elkészítésekor nagy hatást gyakoroltak rájuk az olyan előadók mint Skrillex és Diplo, így nem meglepő, hogy zenéjük immár sokkal inkább a pophoz, mint a korábban képviselt pop-punkhoz áll közel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek