Starity

5 dolog, amit az emberek látni akarnak Lady Gagától

2016. szeptember 30. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az USA Today foglalta össze, hogy az emberek mit akarnak látni Lady Gagától a Super Bowl fellépésén február 5-én.

hirdetés

Bombaként robbant hajnalban, hogy Lady Gaga lesz az 51. Super Bowl fellépője, amelyet mindenki izgatottan vár, hiszen egy roppant érdekes előadóról beszélünk.

Nézzük, mi az a top 5 dolog, amelyet az emberek látni szeretnének az USA Today felmérése szerint!

1. Gaga zongorázik jazz vokállal

Előző évben az amfAR gálán Los Angelesben, Gaga megmutatta, milyen gyönyörű jazz hangja van a Call Me Irresponsible dallal zongorázás közben. Mindenképpen elő kéne adnia egy ilyen szekciót is! 

2. Gaga dramatikus előadása

Mindenkit lenyűgözött The Sound of Music előadásával az Oscaron 2015-ben, ami után az egész ország azt kiáltotta, „YAAAAS, Gaga!”. 

3. Gaga táncpartija

Őrült tánckoreográfiát várunk, olyasmit, amelyet a Perfect Illusionben láthattunk: sok ember, izzasztó hangulat, treátrális effektek.

4. Gaga hozza vissza a You & I-t. És Adam Lambertöt!

Igen, a dal 2011-es, de ki tudná elfelejteni az MTV VMA előadását, ahol a Queenből Brian May csatlakozott hozzá. Mennyire király lenne, ha csatlakozna hozzá a Queen és természetesen Adam Lambert is. A Sydney előadásukat meg kell ismételniük, ráadásul imádják is egymást!

5. Senki ne ismerjen rá

Szeretjük a visszafogott Gagát, de szeretnénk valami őrültet látni: húsruha, tojásburok, vagy akármi. Hozza vissza kicsit azt a Gagát, akit megismertünk és megszerettünk, a Super Bowl alkalmából!

A ti listátok, hogy nézne ki?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek