Starity

Kim Kardashian nem akar többet Taylor Swiftről beszélni – interjú!

2016. október 02. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashiannak bár nincs köze az énekléshez, mégis a zenei magazin, Billboard címlapján köszön vissza ránk.

hirdetés

Fotó: Billboard

Kim Kardashian ezúttal a Billboard címlapját uralja, ahol sok kérdést megválaszolt az életével kapcsolatban.

Nézzük a legfontosabb pontokat:

A viszálya Taylor Swifttel

Ugh, tényleg megint róla kell beszélnünk? Elegem van már ebből a témából. Ha Kanyén múlt volna, sosem derül ki. Tudja kezelni, és nincs rossz szájíze felé. Nem is érdekli őt az egész. Én pedig csak a férjemet akartam megvédeni. Nem akartam háborút indítani, úgy voltam vele, »oké, itt az igazság«. Ennyi. Haladhatunk? Nem akarok többet Taylorról beszélni.

Fotó: Billboard

Mindig valósgáshow-sztár akart lenni

Láttam az MTV The Real World műsorát, és azt gondoltam, ezt akarom csinálni. Nagyon vicces, hogy beért a kör, hiszen most a mi shownkat ugyanaz a producer csinálja, mint a The Real Worldét.

Várandósága meglepetésként érte

Nagyon megrémültem. Nem próbálkoztunk vagy terveztünk, és nem tudtam, készen állok-e. De az az igazság, hogy sosem állsz teljesen készen. Mindig akkor történik, amikor meg kell történnie, és a legmegfelelőbb időben. 

Mindkét terhességem alatt imádkoztam, hogy remélem a gyermekeim fel tudják dolgozni majd ezt az életet. Azonban hiszem, hogy a lelkek kiválasztják, hová akarnak megszületni és ők döntenek az életükről. Én ezt gondolom.

North alszik, Kim pedig a fotósokat csitítja / Fotó: Billboard

Kedvenc előadóiról

Imádtam Britneyvel találkozni a VMA-n! Mennyire király már? A múltban pedig nagyon szerettem Shania Twaint. Celine Dion az abszolút kedvenc-kedvencem. Ariana Grande, Sam Smith napjainkból, ha pedig rap, akkor Kanye és Chance. Big Sean... Eminem.

Egyszer a közönség soraiban állt egy Kanye koncerten

Mindenki a fenekemet fogdosta! Szóval leléptem.

Kanye munkájával kapcsolatban nagyon kritikus vagyok, ő pedig mindig meghallgat és ad a véleményemre. Így lesz tökéletes a végeredmény!

Fotó: Billboard

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek