Starity

Nem fog turnézni Zayn, mert nem elég magabiztos

2016. október 02. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Források megerősítették, hogy Zayn teljesen visszamondta a turnéról szóló terveit szorongása végett.

hirdetés
Nem fog turnézni Zayn, mert nem elég magabiztos
Fotó: Sugarscape Illustration

Zayn éppen a hétvége folyamán szerezte meg az ezüst minősítését a UK-ben, PillowTalk dala pedig még mindig slágernek mondható – még ha a Like I Would meg is bukott. A rajongók érthető módon alig várták, hogy az énekes turnéra induljon, hiszen utoljára 2015 márciusában látták egy teljes szettben, még a One Directionnel.

Azonban a mai napon források megerősítették, hogy Zayn visszamondta a kiadó tervét a turnéról, hiszen még mindig szorongással küzd. Először a Capital FM Summer Ball show-ját mondta le, majd a Dubai fellépését, így érthető, hogy nem akarja, hogy ez a többivel is megtörténjen.

Még egy TV-s fellépés is nagyon valószínűtlen a pillanatban. Zayn nagyon keményen dolgozik, hogy átvegye az uralmat a félelmei felett, de egyszerűen nem boldogul. Éppen ezért mondta vissza a dátumokat, mert nem akarja, hogy csalódjanak, mikor képtelen megjelenni. Nem boldog a színpadon, de a stúdióban pedig magabiztos.

Egyes magazinok szerint Zayn jelenleg is új lemezén dolgozik, barátnője, Gigi Hadid pedig támogatja mindenben.

Utolsó fellépése 2016 márciusában – már itt is látszik, hogy szemkontaktust nem nagyon keres

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek