Starity

Végre kibékült Louis Tomlinson és James Arthur

2016. október 02. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csak három évünkbe telt, mire elfeledtük, hogy Louis Tomlinson és James Arthur olyan ellenségek, mint Harry Potter és Voldemort, Katniss Everdeen és Snow elnök, na meg Liam Payne... és a kanalak.

hirdetés
Végre kibékült Louis Tomlinson és James Arthur
Fotó: Sugarscape Illustration

Azonban a háborúnak vége! Louis és James ráadásul elég jóba is lett az elmúlt idő folyamán.

Ha nem tudod miről van szó, dióhéjban annyi, hogy James és Louis összeszólalkozott, amikor James beszólt a 1D-nek 2013-ban. Arthur ráadásul kis p*csának nevezte Louis-t, és innentől csúnyultak el a dolgok.

B*sszák meg a fiúbandák! Utáljatok nyugodtan, nem célom, hogy népszerű legyek

– írta még 2013-ban, annak ellenére, hogy Louis Tomlinson az X Faktor alatt támogatta és buzdította arra a rajongóit, hogy szavazzanak Arthurra.

Ott kezdődött a dráma, mikor James képtelen volt lenyomni a 1D-t a slágerlistákról, amiért összebalhézott a managerével, aki túlságosan foglalkozott az eladásokkal. James azt is kifejtette, hogy a One Direction csak egy marketing termék, míg ő igazi előadó – erre kapott mérges üzeneteket Louis-tól és a többi már – elfelejtett – történelem.

Azonban James megbánta, hogy rosszul bánt a 1D-s fiúkkal, és erről új interjújában beszélt.

Jóban vagyunk Louis-val. Az elmúlt évek során sokat beszélgetünk, mondtam neki, hogy nem kellett volna ilyen nyersen fogalmaznom úgy, hogy nem is ismertem. Szóval bocsánatot kértem tőle. Persze, az elején kicsit f*sz volt még mindig, ahogy én is, de aztán pár újrapróbálkozás után sikerült kibékülnünk

– magyarázta az énekes. Hogy a többi 1D srác mit gondol róla, arra nem válaszolt, de feltételezzük, ők nem szívták annyira mellre a kommentet, mint ahogy Tomlinson tette.

Ennek ellenére erről a viszályról körülbelül mindenki elfeledkezett, szóval a dolgok nem fajultak el annyira, mint például a The Wanted bandával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek