Starity

Kiderült, miért sírt Harry Styles a fotózáson

2016. október 02. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magazin kreatív szerkesztője beszélt a fotósorozat menetéről, amelyben több kérdést is megválaszolt.

hirdetés

Az Another Man fotósorozatát Ryan McGinley vezette le, aki egy nagyon különleges pillanatot is elkapott: Styles a hatalmas mosolya mögött könnyezett. Több találgatás is megindult, miért történhetett ez, azonban abban mindenki egyetértett, hogy a végeredmény fantasztikus lett. Még Lorde is odakommentálta a fotós fiókja alá, hogy ez a felvétel emberfeletti lett.

Another Man

A magazin kreatív igazgatója, Alister Mackie elárulta a titkot:

Igazán spirituális volt az a nap, hiszen Ryan nem igazán beszélt, azonban mintha mentálisan össze lettek volna kapcsolódva. Kimentek egy rétre, és Harry hamarosan sírni kezdett, de rendesen könnyezett, mert borzalmas szénanátha kínozta. Teljesen bepánikoltam, hogy bedagad a szeme és az arca, de Ryan nem állt le, maradtak a helyszínen. A végeredmény valami gyönyörű lett, ahogy a könny megcsillant a szemében. Amikor valaki olyan spontán, mint Ryan, és együtt dolgozol vele, akkor születnek meg ilyen pillanatok. Sokat tanulhatok tőle.

Alister azt is elmondta, hogy az egész fotósorozat több hónap alatt zajlott le – így lehet, hogy több féle hajstílussal le tudták kapni –, és euforikusnak hatott. Styles kedvenc pillanatai azok voltak, amikor hazament, és abban a pékségben kapták le, ahol dolgozott, vagy éppen visszamehetett régi középiskolájába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek