Starity

Fellépés közben támadták meg Ally Brooke-ot

2016. október 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt hét igazán eseménydús volt a 23 éves énekesnő számára, ám szerencsére nem esett kétségbe.

hirdetés

Valószínűleg Ally Brooke is egyetért azzal, hogy a múlt hét élete legszürreálisabbja volt. Az énekesnő jelenleg a The 7/27 névre keresztelt turné keretein belül járja a világot a Fifth Harmonyval – szeptember 27-étől pedig a mexikói közönséget szórakoztatták. A világhírű lánycsapat éppen Monterrey-ben lépett fel, amikor a koncert kellős közepén egy idegen férfi lépett a színpadra, Ally felé vette az irányt, és megráncigálta az énekesnőt.

Szerencsére a biztonságiak résen voltak, az egyik testőr pedig rögtön Ally segítségére sietett, és levitte a színpadról a férfit. Mivel Allynek nem esett az ijedtségen kívül különösebb baja, így minden gond nélkül folytatta a fellépést.

Érdekesség, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy egy rajongó jogot formált arra, hogy Brooke engedélye nélkül fizikai kapcsolatba lépjen az énekesnővel, ugyanis a hét elején a Monterrey-i reptéren történt hasonló incidens.

Csak szeretném, ha tudnátok, hogy jól vagyok a repteres incidens után. Kérlek, legyetek óvatosak és udvariasak, hogy senki ne sérüljön!

– írta Ally akkor a Twitteren

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek