Starity

Tyler Posey nyilvánosan vallott szerelmet Bella Thorne-nak

2016. október 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a színészpáros kapcsolata még alig több mint egy hónapja vette kezdetét, de már sor is került az első nyilvános szerelmi vallomásra.

hirdetés

Bella Thorne és Tyler Posey szeptember közepén vállalták fel, hogy egy párt alkotnak, románcuk pedig azóta is a nyilvánosság előtt zajlik. Bár kapcsolatukat többek között a színésznő exbarátja, Gregg Sulkin is kritizálta, valamint Charlie Puth is figyelmet követelt magának a vörös hajú szépség részéről, ám úgy tűnik, hogy Bella és Tyler mindezek ellenére sem lehetne boldogabb.

A közelmúltban ez első nagy nyilvános vallomásra is sor került a Twitteren, amikor Bella szót ejtett arról, mennyire örül annak, hogy végre a Disney egy latin hercegnőt is elhozott a közönségnek Elena személyében, akinek hercegét épp az ő szerelme szólaltatja meg

Teljesen feldobott, hogy végre van egy latin hercegnő! Nem sokkal ezelőtt tudtam meg, hogy @tylergposey játssza a herceget

– csipirelte a közösségi oldalon a színésznő, mire párja így válaszolt ugyanott:

@bellathorne szeretlek én kis latinám.

Fotók: Instagram / Tyler Posey, Twitter (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek