Starity

Zűrös magánélete miatt késik Iggy Azalea második nagylemeze

2016. október 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper eredetileg még idén piacra dobta volna második stúdióalbumát, ám legújabb interjújában elárulta, hogy kitolta annak megjelenési dátumát.

hirdetés

Hosszú és viszontagságos év áll Iggy Azalea mögött, hiszen az elmúlt hónapokban fenekestül felfordult az élete. Tavaly ilyenkor még az esküvőjére készült Nick Younggal, nem is sejtve, hogy néhány hónap múlva kiderül, vőlegénye nemcsak megcsalta őt, hanem teherbe is ejtette a szeretőjét. Nem csoda, ha a fentiek fényében úgy döntött a rapper, hogy az egész lemez koncepcióját megváltoztatja és új dalokkal tölti meg.

Iggy nemrég a People magazin riporterének vallott arról, hogy bár eredetileg úgy volt, hogy még idén piacra dobja második, Digital Distortion című nagylemezét, elhalasztotta annak megjelenési dátumát, hiszen eljegyzésének felbontása felborította az eredeti terveit.

Sok időre volt szükségem. Úgy értem, milyen már az, hogy egy reggel arra ébredsz, hogy a jövendőbelid mással vár gyereket? Az embernek ilyenkor időre van szüksége, nem igaz?

– tette fel a költői kérdést az interjú során, majd hozzáfűzte:

Nem titok, hogy az egész életem darabokra hullott.

A fentiek tudatában aligha meglepő, hogy Iggy elvetette eredeti ötleteit, hogy dalba öntse érzéseit, így saját bevallása szerint új korongját a szakítás és a szinglivé válás inspirálta.

Úgy gondoltam, hogy ha már szingli vagyok, szexi dalok kellenek a lemezre. Olyan anyagokkal szerettem volna megtölteni, amik a szingliségről szólnak. Eredetileg nyilván nem ilyen lemezt írtam, de a munkálatok elkezdésekor még úgy volt, hogy férjhez megyek

– magyarázta a rapper és elárulta, hogy a Digital Distortion 2017 januárjában kerül a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek