Starity

Raszta hajra váltott Rihanna

2016. október 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi szépség mindig is nyitott volt a változásra és karrierje során számtalan különböző frizurával láthattuk már, ám új hajkoronájával még így is sikerült meglepnie már sokat látott rajongóit.

hirdetés

Rihanna tegnap hosszú raszta tincsekkel jelent meg a párizsi divathét Dior-bemutatóján, ám akik figyelemmel követik a közösségi oldalakon, azok számára nem lehetett meglepő a váltás, hiszen elsőként az Instagramon mutatta meg extrém frizuráját. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy raszta tincseket csináltat magának, hiszen 2012 tavaszán – ha csak rövid időre is – már kipróbálta ezt a hajviseletet.

Az énekesnő egyébként épp szünetet tart világkörüli fellépéssorozatában, melynek következő állomása november végén lesz esedékes. RiRi azonban addig sem fog unatkozni, mivel rövidesen megkezdődik a főszereplésével készülő Ocean's Eight című film forgatása.

RihannaDaily / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek