Starity

Kim Kardashian nem hibáztatja a testőrét, amiért nem volt mellette a rablás idején

2016. október 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kimet a minap párizsi hotelszobájában rabolták ki, ám a valóságshow-sztár nem hibáztatja testőrét, amiért nem volt mellette.

hirdetés
Kim Kardashian nem hibáztatja a testőrét, amiért nem volt mellette a rablás idején

Kim Kardashian családja hölgy tagjaival érkezett a fények városába a divathét végett, ám a kiruccanás közel sem sikerült olyan fényesen, mint ahogy az előre megálmodta. Egyik éjjel ugyanis betörtek a hotelszobájába, fegyvert szegeztek rá és elvitték a nála lévő, körülbelül hárommillárd forint értékű ékszereit, ezen túl két iPhone készüléknek is lába kelt. Az Us Weekly értesülései szerint a rablók kerékpárral távoztak, a nyomozás jelenleg is folyik.

Természetesen sokakban felmerült a kérdés, hogy amennyiben egy ilyen ismert sztárról van szó, mint Kim, hol maradhatott a lépteit mindig vigyázó testőr? A válasz egyszerű: Pascal Duvier Kim testvéreit, Kourtney-t és Kendallt kísérte egy helyi nightclubba, amikor sor került a rablásra. Kim saját bevallása szerint nem hibáztatja a férfit, amiért nem volt vele, hiszen tökéletesen biztonságban érezte magát a luxuszállodában.

Kim egyáltalán nem hibáztatja Pascalt. Teljesen biztonságban érezte magát a lakosztályában és most sem hiszi, hogy Pascal hibázott volna, amiért nem volt mellette

– nyilatkozta egy bennfentes.

Ő Pascal Duvier, a férfi, aki évek óta Kim testőreként dolgozik I Fotó: Instagram

A történteket követően egyébként Kimre a fürdőszobában találtak rá, ugyanis támadói ide taszigálták be a tévésztárt, majd az ajtót is rázárták. Sajtóképviselője szerint Kimet rettenetesen megrázták a történtek, de fizikailag nem esett baja, az ominózus eset után pedig egy magángéppel tért haza New Yorkba, ahol aggódó férje, Kanye West várta közös gyerekeikkel, a hároméves North-szal és a kilenc hónapos Sainttel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek