Starity

Britney Spears szívesen megcsókolná Justin Biebert

2016. október 04. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Loose Woman című műsorban vendégeskedett, ahol részt vett egy igazán érdekes játékban.

hirdetés

A pophercegnő a Loose Woman című TV műsorban vendégeskedett, ahol részt vett egy játékban, melynek neve »Csók, házasság vagy elkerülés«. A játék célja az volt, hogy Britneynek ki kellett választania, hogy kit szeretne megcsókolni, kivel házasodna össze és ki az, akit messziről elkerülne. A három lehetőség Madonna, Justin Bieber és Simon Cowell volt.

Brit-Brit hosszas gondolkodás után végül úgy felelt, hogy Justinnal csókolózna, Madonnát és Simont viszont elkerülné. Az énekesnő választása azonban nem meglepő, ugyanis köztudott, hogy Britney szereti a fiatal férfiakat. 

Jelenleg boldog szingli vagyok. Szeretem a fiatalabb srácokat. Ezen a reggelen például jött egy srác és ő volt a pincérem. Én pedig »Úristen! Imádnivaló vagy!«

– mondta Britney a műsorban.

Az énekesnőtől ezenkívül azt is megkérdezték, hogy számára milyen is a tökéletes randi. 

Szeretem a pillanatnyi dolgok hatását. Nem kedvelem azokat a dolgokat, amik meg vannak tervezve. Azt szeretem, ha a dolgok csak megtörtének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek