Starity

Demi Lovato: „Tudom, hogy bajba fogok kerülni, de...”

2016. október 04. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő őszinte interjút adott a Glamournak, amiben beszélt a drogokról, új hangzásáról, és Taylor Swiftnek is beszólt.

hirdetés

Demi Lovato a Glamour új címlaplánya és a képeken egyszerűen mesésen fest. Az énekesnő emellett bocsánat kérés nélkül beszélt kényes témákról, őszintén.

Nemrég jelent meg a Body Say slágere, amivel sokkal szexibb hangzást vett fel, mint valaha.

Nick világított rá arra, hogy sosem írok a szexről. Elkerültem a témát, mert úgy voltam vele, szülők is hallgatják a zenémet! De rájöttem, hogy ez is egy része a felnőtté válásnak. Tehát megírtam a Body Say-t és felszabadító érzés volt. Többet akarok a témával foglalkozni.

A címlap / Fotó: Glamour

Néhány embernek nem tetszett, hogy meztelenül pózolt a Body Say kislemezének borítóján.

Nem mondanék ezeknek az embereknek semmit, mert sosem nyerhetek. Írják, hogy csúnya vagyok, ribanc, rossz példakép, és sok minden mást is... Bármit csinálok, sosem nyerhetek. (...) Abban a világban élünk, ahol a férfiak felvállalhatják a szexuális életüket, de a nőknek takargatniuk kell magukat. Remélem, 20 év múlva, ha visszanézünk, azt fogjuk gondolni, »jéé! Ilyen is volt?«

Arra a kérdésre, hogy a Disney, hogyan köti össze Nick Jonasszal, a következőt felelte:

Poszttraumatikus stressz szindróma. Nagyon sokat dolgoztunk, nagyon keményen, nagyon kevésért, és hihetetlenül be voltunk táblázva. Még mindig szorongok, ha a múltra gondolok. Azonban olyan platformot adott nekem, amit más nem tudott volna, tehát nem panaszkodom. 

Fotó: Glamour

Azonban a feminizmusról is megvan a véleménye, ami máris háborút indított a médiában.

– Feministának nevezed magad...
– Hiszek a nemek egyenlőségében.

– Taylor Swifttel kapcsolatban mondtad, hogy ne címkézd magad feministának, ha nem végzed a munkát. Mit gondolsz, te mit teszel az ügy érdekében?
– Azt, hogy merek felszólalni. Nem félek attól, ha beszélnem kell arról, hogy a nők kevesebb fizetést kapnak, mint a férfiak az USA-ban, és, hogy ez mennyire igazságtalan. Azzal teszed a dolgod, ha mered használni a hangodat. Szerintem minden nő kiveszi a részét. Azonban, ahogy látom, néhány helyzetben, néhány személy sokkal többet csinálhatna, ha már ennek nevezi magát. Őszintén szólva, ez most bajba fog engem keverni, de nem látok például a squadban egyetlen normális testet sem. Teljesen hamis képet küld a lányoknak, és az embereknek.

– Nos, sok fajta „normális test” van. Szerintem amire te gondolsz, az az, hogy csak egy fajta alkatot látunk a squadban.
– Nem valósak. Ráadásul, szerintem, ha készítesz egy videót és dalt, amivel szét akarod szedni Katy Perryt, nem a nők összetartását mutatja. 

Kényelmetlenül éreztem magam, mikor valaki azt mondta, te vagy a példaképem. Azt akarom, hogy a rajongóim Istent tekintsék példaképnek. Azt akarom, hogy olyanra nézzenek fel, aki sokat letett az asztalra. Ezért fontos, hogy az előadó felszólaljon, ne csak a tehetségét mutassa.

 Fotó: Glamour

A drogok érzékenyen érintik még mindig:

Nem szeretek klubokban járni, mert látom, ahogy a fürdőben tolják a drogokat. Kényelmetlenül éreztem magam az elején a Victoria's Secret Swim Special partiján, mert ott volt a sok szép szupermodell. Megkérdeztem, hogy lehet ilyen alakjuk, mire valaki azt felelte, sokat dolgozik érte, míg a másik annyit mondott, genetika. Érdekes felfedezés volt, hogy rájöttem, egészséges úton érik el ezt. Nagyon jó volt, és még szexinek is tudtam magam érezni mellettük. Ott volt velem Wilmer, aki imádta a domborulataimat – ez segített.

Akkor miért szakítottak júniusban?

Szerintem egészséges újrakezdeni valakivel. Az, hogy beteg voltam, mindig része volt a kapcsolatunknak. Mindig volt valami problémám. Ezt el kellett engednem. Nehéz elvállni olyantól, aki látott mindent, de egy újrakezdés valaki mással jó lehet. Sokkal fiatalabb voltam, mikor összejöttünk, és már nem az az ember vagyok.

 Fotó: Glamour

Az egészséges életmódját egy mottó segítette:

Nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem, és mozogjak. Valaki azt mondta nekem, »nem tankolnál dieselt egy Bentleybe«. Mikor úgy kezeled a testedet, mint egy Bentleyt, értékeled magad, akkor elkezded máshogy látni a dolgokat. Minden nap edzek, vagy legalább hat napot – ez segít mentálisan stabilnak maradnom.

Régen zavarták a gonosz megjegyzések, ma már nem törődik vele.

Nem veszem fel a kritikákat. Hívhatnak kövérnek, csak nevetni fogok, mert tudom, hogy mindent megteszek, amit tudok. Nincs hat kockám, de lehet nem is akarok, számomra ez nem hangzik jól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek