Starity

Karl Lagerfeld beszólt Kim Kardashiannak

2016. október 05. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A divat nagyatyjának baráti kapcsolatuk ellenére sem esett meg a szíve a közelmúltban kirabolt valóságshow-sztáron.

hirdetés
Karl Lagerfeld beszólt Kim Kardashiannak

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Kim Kardashiant hotelszobájában rabolta ki öt maszkot viselő férfi, a 34 éves kétgyermekes sztármami pedig saját testi épségét féltve a gyerekeire való tekintettel könyörgött támadóinak kegyelemért. Szerencsére az ijedtségen kívül nem esett baja a tévésztárnak, de azóta is rettegésben él, ugyanakkor nem hibáztatja testőrét, amiért nem volt mellette a rablás bekövetkezésekor.

Az elmúlt napokban számtalan híresség kiállt Kim mellett és támogatásukról biztosították őt, ám van valaki, aki közel sem szánakozik úgy az eseményeken, mint a többiek: Karl Lagerfeld. A világszerte ismert designer ugyanis barátságukat félretéve élesen bírálta Kimet, véleményét pedig nemcsak az érintettel, hanem az egész világgal megosztotta.

Borzasztó, ami Párizsban történt, ugyanakkor nem értem, hogy lehetett Kim egyedül a hotelszobájában testőrök nélkül. Ha már híres vagy és megosztod a világhálón azt, amid van, akkor olyan hoteleket választasz, ahol biztosítva van, hogy senki ne mehessen a szobád közelébe. Ha kiteszed a kirakatba az értékeidet, nem lehetsz meglepve, hogy más is osztozni akar rajtuk veled

– nyilatkozta a sajtónak az eset kapcsán a 83 éves divatmogul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek