Starity

Nine Muses: Hyuna távozik a csapatból

2016. október 08. 07:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Moon Hyun Ah szerződése lejárta után úgy döntött, hogy búcsút int a Nine Musesnek és kiadójának is. Nyílt levélben mondott köszönetet és búcsúzott el rajongóitól.

hirdetés
Nine Muses: Hyuna távozik a csapatból
Fotó: Star Empire

A csapat júniusban közölte a rajongókkal, hogy a Nine Muses két tagja, Euaerine és Minha szerződésük lejártát követően távoznak a csapatból. Öröm az ürömben annyi volt, hogy a csapat augusztusban egy alegység képében tért vissza. Október negyedikén a Star Empire kiadó azonban ismét egy kilépéssel kapcsolatos hírt jelentett be:

Hyuna – aki az elmúlt hat évben Nine Muses-tagként volt jelen – szerződése lejárt. Miután hosszasan tárgyaltunk, úgy döntöttünk, hogy tiszteletben tartjuk Hyuna döntését, aki más területeken is szeretené kamatoztatni tehetségét. Kérjük a rajongókat, hogy Hyunát – aki nagyon keményen dolgozott, mint a Nine Muses legidősebb unnie-ja – továbbra is támogassák és kísérjék figyelemmel új útján.

Továbbá az ügynökség elmondta, hogy a formáció ötfős (Hyemi, Kyungri, Sungah, Keumjo, Sojin) csapatként folytatja tovább. A 29 éves idol nyílt levélben búcsúzott:

Sziasztok, Nine Muses Hyuna vagyok! Szomorú, de elkerülhetetlen nap következett el. Szeretném bejelenteni, hogy a szerződésem a Stap Emipre-rel hat év után hivatalosan lejárt. Hosszas gondolkodás után elhatároztam, hogy útjaink elválnak, de még mindig valószerűtlennek érzem. Még mindig úgy érzem, mint amikor a csapattársaimmal nevettünk, viccelődtünk, beszélgettünk, és úsztunk a szeretetben és a boldogságban, amit tőletek kaptunk. A Star Empire olyan nekem, mint egy család. Igaz, néha civakodtunk egymással, de az idők alatt az otthonommá vált és most kicsit félek, hogy elhagyom. Habár nehéz most mindannyiunknak, de keményen fogok dolgozni, hogy megmutassam nektek más oldalamat is. Szeretném megköszönni a főnökömnek és a személyzetnek, akik lehetővé tették számomra, hogy hat éven keresztül a Nine Muses tagja legyek, továbbá szeretnék köszönetet mondani az összes rajongómnak és a csapattagoknak. Örökké imádni fogom a MINE-jaimat, a csapattagokat, akiktől olyan emlékeket kaptam, amelyeket soha nem fogok elfelejteni; és soha, de soha nem felejtelek el titeket. Ez az utolsó búcsúm a Nine Muses tagjaként, de mindig a többiek és a rajongóim oldalán fogok állni. Köszönöm a szeretetet, amit a Nine Muses tagjaként kaptam, nagyon hálás vagyok. Köszönöm még egyszer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek