Starity

Tyler Posey a Teen Wolf forgatásának megkezdéséről nosztalgiázott

2016. október 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Már majdnem véget ért a Teen Wolf utolsó évadának forgatása, így a stáb megkezdte a búcsúzkodást.

hirdetés
Tyler Posey a Teen Wolf forgatásának megkezdéséről nosztalgiázott
Fotó: MTV

2011-ben talán még nem is sejtették a Teen Wolf sztárjai, hogy milyen fényes jövő előtt állnak, mostanra azonban emlékekkel, élményekkel és számtalan izgalmas, felejthetetlen tapasztalattal telve gondolnak vissza a sorozat történetére. A széria utolsó évadának forgatása ugyanis majdnem a végéhez ért, már csak néhány jelenet felvétele maradt hátra, hogy végül búcsút inthessenek életük ezen meghatározó szakaszának.

A műsor sztárjai lassan, de biztosan már el is kezdtek érzékeny búcsút venni egymástól, és az egyik ilyen intim pillanatba engedett betekintést nyerünk a főszereplőt alakító Tyler Posey, aki a lenti kép keretében a forgatás első napjaiba kalauzolt vissza minket egy olyan beszélgetés lezajlásáig, melyet kollégájával, Dylan O'Briennel folytatott.

 

Tyler Posey (@tylerposey58) által közzétett fénykép,

hirdetés

– Haver, mit gondolsz, meddig leszünk ebben a sorozatban?

– Ember, fogalmam sincs. Azt hiszem, huszonöt éves korunkig.

– Mi a franc? Gondolod, hogy így lesz?

– Igen, azt hiszem, haver.

Két hét múlva 25 leszek. Szeretlek, Dyl. Szeretem a Teen Wolf családunkat, mindannyiótokat. Alig várom, hogy lássátok a végeredményt!

– nosztalgiázott Tyler az Instagramon.

A sorozat hatodik évadának első része egyébként november 15-én kerül majd képernyőre, ám a fináléig várhatóan 2017 tavaszáig még vánunk kell. Az utolsó szezonban egyébként természetesen továbbra is feltűnik a fent említett Tyler Posey és Dylan O'Brien mellett Holland Roden, Linden Ashby, Melissa Ponzio, JR Bourne, Shelley Hennig, Ryan Kelley, Dylan Sprayberry, Seth Gilliam és Ian Bohen is.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek