Starity

Tyler Posey a Teen Wolf forgatásának megkezdéséről nosztalgiázott

2016. október 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már majdnem véget ért a Teen Wolf utolsó évadának forgatása, így a stáb megkezdte a búcsúzkodást.

hirdetés
Tyler Posey a Teen Wolf forgatásának megkezdéséről nosztalgiázott
Fotó: MTV

2011-ben talán még nem is sejtették a Teen Wolf sztárjai, hogy milyen fényes jövő előtt állnak, mostanra azonban emlékekkel, élményekkel és számtalan izgalmas, felejthetetlen tapasztalattal telve gondolnak vissza a sorozat történetére. A széria utolsó évadának forgatása ugyanis majdnem a végéhez ért, már csak néhány jelenet felvétele maradt hátra, hogy végül búcsút inthessenek életük ezen meghatározó szakaszának.

A műsor sztárjai lassan, de biztosan már el is kezdtek érzékeny búcsút venni egymástól, és az egyik ilyen intim pillanatba engedett betekintést nyerünk a főszereplőt alakító Tyler Posey, aki a lenti kép keretében a forgatás első napjaiba kalauzolt vissza minket egy olyan beszélgetés lezajlásáig, melyet kollégájával, Dylan O'Briennel folytatott.

– Haver, mit gondolsz, meddig leszünk ebben a sorozatban?

– Ember, fogalmam sincs. Azt hiszem, huszonöt éves korunkig.

– Mi a franc? Gondolod, hogy így lesz?

– Igen, azt hiszem, haver.

Két hét múlva 25 leszek. Szeretlek, Dyl. Szeretem a Teen Wolf családunkat, mindannyiótokat. Alig várom, hogy lássátok a végeredményt!

– nosztalgiázott Tyler az Instagramon.

A sorozat hatodik évadának első része egyébként november 15-én kerül majd képernyőre, ám a fináléig várhatóan 2017 tavaszáig még vánunk kell. Az utolsó szezonban egyébként természetesen továbbra is feltűnik a fent említett Tyler Posey és Dylan O'Brien mellett Holland Roden, Linden Ashby, Melissa Ponzio, JR Bourne, Shelley Hennig, Ryan Kelley, Dylan Sprayberry, Seth Gilliam és Ian Bohen is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek