Starity

Angeline Jolie dadája kiállt Brad Pitt mellett

2016. október 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt hetekben a népszerű színészpáros válásának hírétől volt a világsajtó, ami természetesen eljutott Angie egykori dadájának a fülébe is.

hirdetés

Az egész világot megmozgatta a hír, amikor kiderült, hogy Angelina Jolie beadta a válókerestet Brad Pitt ellen. A sztárpáros tizenkét évet töltött együtt, ezidő alatt pedig három saját gyermekük született és ugyanennyit fogadtak örökbe. Szakításukat követően a színésznő elhagyta közös otthonukat és a gyerekeket is magával vitte – elvágva ezzel az apjukhoz fűződő köteléket, ugyanis Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox és Vivienne azóta sem találkoztak Braddel.

A történtek a 63 esztendős Krisann Morelt is megrázták, aki Angelina dadája volt gyerekkorában. Az idősödő asszony az ausztrál Woman’s Day magazin hasábjain üzent a színésznőnek – kiállva ezzel Pitt mellett.

Azért nyilatkozok, mert szeretném, ha az üzenetem eljutna Angelinához, akinek a sorsát még mindig a szívemen viselem. Szeretném elmondani neki, hogy ne szakítsa ki Bradet a gyerekek életéből, ne használja őket fegyverként a válás során és ne tömje tele a fejüket mindenfélével

– magyarázta Krisann a lapnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek