Starity

Felbontotta eljegyzését Dove Cameron és Ryan McCartan

2016. október 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb álompár mondta ki a végszót! Fél évvel eljegyzésük után véget ért Dove és Ryan kapcsolata.

hirdetés

Fotó: Instagram

Úgy tűnik, 2016 valóban a szakítások éve, ugyanis oly sok kollégájához hasonlóan Dove Cameron és Ryan McCartan is szakított. A pár a Live & Maddie című sorozat forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba, majd három év randizás után a színész áprilisban húzott gyűrűt szerelme ujjára. Sajnos az idill nem tartott sokáig, mivel a napokban úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Dove úgy döntött, hogy ez a kapcsolat nem olyasmi, amit akar. Még mindig nagyon szeretjük egymást. Kérlek, legyetek előzékenyek velünk, ez most nagyon fájdalmas

– írta a Twitteren Ryan.

A pár egyébként múlt hónapban még úgy nyilatkozott az E! Newsnak, hogy már elkezdték ugyan az esküvői előkészületeket, de nem szeretnék elsietni a házasság megkötését.

Dove és én is nagyon elfoglaltak vagyunk. Az utolsó dolog, amit akarunk az az, hogy a házasságunk felkerüljön a tennivalók listájára. Úgy értem, még mindketten nagyon fiatalok vagyunk, rengeteg időnk van tervezgetni és megházasodni. Majd megtörténik, amikor itt lesz az ideje

– nyilatkozta akkor a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek