Starity

Megkezdődött a Pretty Little Liars legutolsó epizódjának forgatása

2016. október 06. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy izgalmas kaland lassan a végéhez ér – ezt gondolhatják most a Freeform népszerű drámasorozatának főszereplői, akik hamarosan munkájuk végére érnek.

hirdetés

2010-ben startolt el az Ashley Benson, Lucy Hale, Troian Bellisario, Shay Mitchell és Sasha Pieterse főszereplésével készült drámasorozat, mely az elmúlt években számtalan izgalmat, meglepetést és örömöt tartogatott a nézők számára. A kaland azonban rövidesen véget ér, hiszen már csak tíz epizód maradt a széria utolsó, hetedik évadából.

A folytatásra nekünk, nézőknek még hosszú hónapokat kell várnunk, mivel a soron következő (11.) epizódja majd csak 2017 áprilisában kerül képernyőre, ám a főszereplők már túl vannak a munka oroszlánrészén – jelenleg a finálét forgatják. Nem csoda, ha a lányok közeli barátságba kerültek egymással a közös munka során, és már meg is kezdték a búcsút a széria stábjától, bár saját bevallásuk szerint a későbbiekben is barátok maradnak.

A hetedik évad huszadik részének felolvasása előtt készült a kép. Utána hisztérikus zokogásban törtünk ki. Nem tudom elhinni, hogy ez az utolsó alkalom, hogy együtt dolgozunk. Szeretlek titket

– írta a Spencert alakító színésznő a lenti képhez.

Shay Mitchell egy David Bowie-idézettel búcsúzkodott – szintén az Instagramon:

Nem tudom, hová tartok, de abban biztos vagyok, hogy nem lesz unalmas.

Miközben még tizenöt nap hátravan a forgatásból, nehéz, de érzelmekkel telt és hálás szívvel ülök itt a Pretty Little Liars utolsó felolvasása után. Félretéve a rejtélyes gyilkosságot, a nem kevésbé rejtélyes Rosewoodot, az „A”-vadászatot és a felszínes karaktereket, az egész műsor a barátságra épült: ezzel kezdődött és így ér véget. Mindezen túl ezek a karakterek a lényünk részévé váltak. Ismerni őket és együtt dolgozni ezekkel a csajokkal óriási hatással volt az életemre. Még nem állok készen istenhozzádot mondani

– csiripelte Lucy, a széria producere, Marlene King ezzel szemben csak ennyit írt:

Hát megtörténik. 7. évad 20. epizód.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek