Starity

Kylie Minogue elárulta, miért nem hajlandó férjhez menni

2016. október 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába élnek boldog párkapcsolatban színész szerelmével, az énekesnő egy bizonyos mérföldkő átlépéséhez kötötte az esküvőt.

hirdetés

Joshua Sasse év elején kérte meg szerelme kezét, és bár Kylie Minogue igent mondott neki, az esküvőt egyelőre nem hozzák tető alá a menyasszony kérésére. Az énekesnő korábban is hangsúlyozta, hogy számára nem sürgős férjhez menni, a napokban pedig úgy döntött, hogy egészen addig nem áll oltár elé, amíg szülőhazájában, Ausztráliában nem legalizálják az azonos neműek házasságkötését.

Kylie ugyanis az egyenjogúság élharcosa, és hisz abban, hogy senkit nem lehet megítélni etnikai, vallási és / vagy szexuális hovatartozása alapján. Say I Do Down Under néven egy kampányba is belekezdett, mellyel az azonos nemű szerelmesek jogai mellett áll ki.

Amikor megtudtam, hogy illegális a melegházasság Ausztráliában, teljesen ledöbbentem.  Ezt semmilyen szinten nem tudom megérteni. Miért van az, hogy én hozzámehetek ahhoz az emberhez, akit szeretek, más pedig nem teheti ezt meg a szexuális orientáltsága miatt?

– háborgott egy ausztrál műsor vendégeként Kylie, majd megerősítette, hogy addig nem megy feleségül a szerelméhez, amíg az ausztrál kormány nem teszi lehetővé a házasságot az azonos nemű párok körében is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek