Starity

Megérkezett az Amaranthe új kislemeze

2016. október 07. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a boltokba kerül a svéd/dán formáció legújabb korongja, ma pedig egy újabb kislemezzel örvendeztették meg a rajongókat.

hirdetés

Heteken belül a lemezboltokba kerül az Amaranthe legújabb stúdiólemeze, amely a Maximalism elnevezést kapta. Az Elize Ryd és Jake E vezette formáció nemrégiben mutatta be első kislemezes dalát, a That Song nevezetű tétel képében, amelyhez néhány napja debütált a hozzá készült kisfilm.

A mai napon újabb meglepetéssel szolgáltak a nagyérdeműnek, ugyanis megjelentették második kislmezes dalukat, amely ezúttal a Fury című számuk nevét viseli. Csakúgy, mint elődje, a Fury is egyelőre csakis az együttes hivatalos Spotify-csatornáján hallgatható meg.

Továbbá külön öröm az Amaranthe magyar rajongói számára, hogy a zenekar Magyarországra is ellátogat majd új lemezével, ugyanis november 16-án a Sonic Syndicate, valamint a Smash Into Pieces együttesek társaságában fognak egy hatalmas bulit csapni a budapesti Barba Negrában.

A kislemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek