Starity

Lindsay Lohan újra összejött Bajos csajok-beli kollégájával

2016. október 07. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenkét évvel ezelőtt mutatták be a mozik a Bajos csajok című filmet, ám az eltelt évek ellenére annak szereplői a mai napig tartják a kapcsolatot egymással.

hirdetés
Lindsay Lohan újra összejött Bajos csajok-beli kollégájával
Fotó: Paramount Pictures

2004 egyik legnépszerűbb vígjátéka minden kétséget kizáróan a Bajos csajok volt, mely olyan sztárok karrierjét indította be az akkor már ismert Lindsay Lohan mellett, mint Amanda Seyfried, Rachel McAdams és Lacey Chabert. A film férfi főszereplőjét Jonathan Bennett alakította, aki bár továbbra is a filmiparban tevékenykedik, korántsem tett szert olyan ismertségre, mint kollégái.

A színészt egyébként tavaly kérdezték arról utoljára egy interjúban, hogy nyitott lenne-e egy Bajos csajok-összejövetelre, amire határozott nemmel felelt, mivel nem szeretne újra Aaron Samuels bőrébe bújni, ám ennek ellenére kolléganőjével, Lindsay Lohannel azóta is tartja a kapcsolatot, mi több, tegnap egy közös Skype-olásra is sor került, amiről LiLo az Instagramon számolt be.

Szó sem lehet újabb Bajos csajok-filmről! Ha valaki még egyszer szóba hozza, megölök valakit. Nem! Nem lesz folytatás! Ne is próbálkozzatok vele, nem fog megtörténni

– nyilatkozta indulatosan a színész az Us Weeklynek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek