Starity

Saját applikációt dob piacra Zendaya

2016. október 07. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oly sok híres kollégájához hasonlóan hamarosan Zendaya is belép a saját alkalmazással rendelkező celebek sorába.

hirdetés
Saját applikációt dob piacra Zendaya
Fotó: Sugarscape Illustration

Fiatal kora ellenére világszerte hatalmas népszerűségnek örvend Zendaya, akit nemrég az Egyesült Államok First Ladyje, Michelle Obama is méltató szavakkal illetett és valóságos példaképnek nevezte a 20 éves színésznőt. Az ország első számú asszonyának elismerése természetesen nagyon jól esett a barna hajú szépségnek, aki egy percre sem áll le, folyamatosan dolgozik.

Zendaya jelenleg szabadságon van a K.C., a tinikém legújabb évada forgatásának megkezdésééig, valamint rövidesen kezdetét veszi a főszereplésével készülő The Greatest Showman című dráma forgatása is, melyben olyan sztárok oldalán játszik majd, mint Hugh Jackman, Zac Efron, Rebecca Ferguson és Michelle Williams.

Mielőtt visszatérne a képernyőkre, Zendaya beindítja saját mobil alkalmazását is, mely által bepillanthatunk a magánéletébe és megismerhetünk a szeretteivel, ugyanis számos videót tesz majd közzé, de élő bejelentkezések útján is nyomon követhetjük őt. Az applikáció pontos megjelenési dátumát egyelőre még nem tűzte ki, de az azt népszerűsítő reklámvideó már meg is érkezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek