Starity

19 évesen elhunyt öngyilkos fiára emlékezett Danielle Steel

2016. október 07. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világszerte népszerű írónő 1997 őszén veszítette el fiát, Nick Trainát. Az akkor 19 éves fiú mániás depresszióval küzdött.

hirdetés
19 évesen elhunyt öngyilkos fiára emlékezett Danielle Steel

Nincs is nagyobb fájdalom egy anya életében, mint amikor elveszíti a gyermekét. Ezt a sosem múló fájdalmat élte át 1997 szeptemberében – és azóta is – Danielle Steel is, akinek imádott fiától kellett végső búcsút vennie, miután Nick morfium-túladagolásban életét vesztette.

Az írónő Hullócsillagom címmel regényt írt fia történetéről, melynek keretein belül nemcsak magánéletébe engedett bepillantást nyerni, hanem így szerette volna felhívni a figyelmet erre a súlyos mentális betegségre abban a reményben, hogy más betegek életét megmentheti ezáltal.

Az írónő néhány perce a Facebookon emlékezett meg a tragédiáról, mely egész életén át végigkísérte, elhalványítva így karrierbeli sikereit.

A közelmúltban volt néhai fiam, Nick halálának az évfordulója. Tizenkilenc évesen halt meg, ami óriási tragédia volt számomra és a családom számára is. Még mindig hiányzik nekünk. Nick egy csodálatos, tehetséges, szerethető fiú volt. Öngyilkos lett, ami egy kimondhatatlanul borzalmas veszteség. Bár mindannyian továbbléptünk az életben, a mai napig hiányoljuk őt. Az ilyen kemény dátumok évfordulói azonban visszahozzák a szomorú emlékeket és éles fókuszba állítják őket, így úgy érezzük, mintha csak tegnap történtek volna. Elveszíteni a szeretteinket sosem egyszerű, de legalább azt elmondhatom, hogy hálás lehetek mindazon családtagoknak és barátoknak, akiket magam mellett tudhatok

– nosztalgiázott Danielle.

Nick tehetséges zenész volt, gyerekkora óta küzdött a mániás depresszióval

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek