Starity

Nézz bele az Aranyhaj sorozatváltozatába!

2016. október 07. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű Disney film a mozivásznak után a tévéképernyőket szeretné meghódítani.

hirdetés

Tavaly számoltunk be róla, hogy a Disney sorozatot készít Aranyhaj történetéből, mely várhatóan 2017-ben kerül bemutatásra. A csatorna éppen ezért elérkezettnek látta arra az időt, hogy kiadjon egy hivatalos betekintőt, mellyel bepillantást nyerhetünk Aranyhaj életébe. 

A népszerű hercegnő története ott folytatódik, ahol a filmben abbamaradt, vagyis boldogan él szüleivel, valamint szerelmével, Eugene-nel. Azonban észrevehetjük, hogy főhősünknek újra hosszú, szőke hajkoronája van, ami megválaszolandó kérdést hagy maga után. 

A fegyelmezetlensége és a kíváncsi természete miatt arra a felfedezésre jut, hogy nagyon sok mindent meg kell még tanulnia, mielőtt ténylegesen el tudja fogadni királyi sorsát. A király nagy meglepetésére Aranyhaj bátran félreteszi a koronát és közelgő esküvőjét, hogy nagy kalandokban lehessen része. De mivel édesapja nem volt részese gyerekkorának, el kell fogadnia, hogy Aranyhaj független, fiatal nővé érett.

– olvasható a csatorna által kiadott, tavalyi közleményből.

A főszereplők eredeti szinkronhangjai a továbbiakban is változatlanok lesznek, vagyis Mandy Moore és Zachary Levi ismét hangjukat fogják kölcsönözni a két mesehősnek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek