Starity

Kihirdették az Urban Music Awards nyerteseit

2010. október 07. 19:07   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban hirdették ki az Urban Music Awards interneten szavazós díjkiosztó nyerteseit. A Cascada, a JLS, Iyaz, Jay Sean illetve David Guetta is hazavihetett díjat.

hirdetés
Kihirdették az Urban Music Awards nyerteseit

A napokban tették fel az Urban Music Awards honlapjára az idei gála nyerteseinek listáját, amit a JLS vezet a maga két díjával, a Best Group és a Best R&B Act, azaz a Legjobb együttes és a Legjobb R&B-fellépés kateóriában.

A nyertesek között ott van Iyaz is, aki a Legjobb nemzetközi előadó kategóriát nyerte meg, az év albuma pedig az N-Dubz Against all Odds
című kiadványa lett. Jay Sean a Best Asian Act kategóriában nyert, David Guetta pedig az Év Producere lett – legalábbis az Urban Music Awards szavazói szerint.

A Cascada és annak énekesnője, Natalie Horler is hazavihette az UMA díját a Best Danxce Act, azaz a Legjobb dance-fellépés kategóriában; ha már a Video Music Awardson nem is, itt sikerült nyerniük, a szavazóknak köszönhetően.

A díjátadón megjelent a JLS-ből Marvin Humes, továbbá Flo Rida, és még sok más neves és kevésbé ismert zenei előadó is. Gratulálunk a nyerteseknek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek