Starity

Világra hozta első gyermekét Candice Swanepoel

2016. október 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után végre megérkezett a Swanepoel-Nicoli család legifjabb tagja.

hirdetés
Világra hozta első gyermekét Candice Swanepoel

Candice Swanepoel álma végre valóra vált: édesanya lett. A gyönyörű modell október 5-én adott életet vőlegényével, Hermann Nicolival közös első gyermekének. Az újdonsült szülők az Anacã nevet választották a kisfiúnak, melynek különlegessége, hogy egy ritka madárfaj brazil neve.

A Victoria’s Secret meseszép angyala tíz éve alkot egy párt szerelmével, aki tavaly kérte meg a kezét. A várandósság híréről márciusban értesülhettünk, nem sokkal azután, hogy Candice legjobb barátjője, Behati Prinsloo nyilvánosságra hozta: férjével, Adam Levine-nel szülői örömök elé néznek. A két modell egyébként rendkívül élvezte, hogy oly sok közös élmény után az élet egyik legnagyobb csodáját is együtt élhették meg.

Candice és Hermann csemetéjének érkezéséről egyébként a pár egyik fotós barátja, Jerome Duran rántotta le a leplet az Instagramon a lenti kép és pár kedves szó kíséretében.

A LEGGYÖNYÖRŰBB ÉDESANYA! Gratulálok! @angelcandices @hermannicoli Isten hozta Anacãt!

Candice azóta maga is bejelentette kisfia világrajövetelét és megmutatta gyönyörű kisfiát a népszerű közösségi oldalon, rajongói pedig több mint félmillió szívecskével és rengeteg jókívánsággal jutalmazták érte. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek